Kommer du med tåg ta höger då du kommer ut från järnvägsstationen. Gå ca 250 m så kommer du till en rondell. Här tar du åt vänster och följer St. Olofsgatan (en större trädkantad gata med restauranger, affärer). Du passerar en skola på vänster sidan och en park på höger. Direkt efter parken finns vi på höger sida,( huset ligger innan stoppljuset) vi har ingång inifrån gården. Det är totalt ca 1.2 km från järnvägsstationen. För info om tågtider se SJ

Kommer du med buss till resecentrum ta höger då du kommer ut från järnvägs-stationen. Gå ca 250 m så kommer du till en rondell. Här tar du åt vänster och följer St. Olofsgatan (en större trädkantad gata med restauranger, affärer). Du passerar en skola på vänster sidan och en park på höger. Direkt efter parken finns vi på höger sida,( huset ligger innan stoppljuset) vi har ingång inifrån gården. Det är totalt ca 1.2 km från järnvägsstationen. För info om tågtider se SJ

Om du kommer till busscentralen:
Om du kommer du med buss till resecentrum: ta höger då du kommer ut från järnvägs-stationen. Gå ca 250 m så kommer du till en rondell. Här tar du åt vänster och följer St. Olofsgatan (en större trädkantad gata med restauranger, affärer). Du passerar en skola på vänster sidan och en park på höger. Direkt efter parken finns vi på höger sida,( huset ligger innan stoppljuset) vi har ingång inifrån gården. Det är totalt ca 1.2 km från järnvägsstationen. För info om tågtider se SJ
Du kan åka Buss 900 från Ulricehamn och Buss 203 från Skara. 
För tider och övrig info se Västtrafik
Med bil från Skövde, väg 46. Kör tills tredje infarten, en stor rondell med en blå häst (Ållebergs ryttare) i mitten. Här syns också en tappstation och Mc Donald’s. Ta höger i rondellen. Passera en rondell och ett stoppljus, efter ca 1,3 km kommer du till ytterligare ett stoppljus.Ta vänster här och sedan direkt höger. Nu är du på en stor parkering som är fri. Vi finns tvärs över gatan och har ingång inifrån gården.

Med bil från Skara, väg 184. Sväng in första infarten, mot sjukhuset. Kör rakt fram, du passerar en liten rondell och efter ca 3km kommer du till en större rondell. Ta vänster här (du ser en bensinstation och Falbygdens ost) Kör rakt fram, passera under två järnvägsviadukter och efter ca 1 km kommer du fram till ett stoppljus. Ta höger och direkt höger igen så är du ute på en stor fri parkering. Vi finns tvärs över gatan och har ingång inifrån gården.

Med Bil från Trollhättan, väg 47. Ta av första infarten, Falköping västra. Kör 2,6 km så kommer du till en stor rondell. (du ser Falbygdens ost på höger sida). Ta höger här. Kör rakt fram, passera under två järnvägsviadukter och efter ca 1 km kommer du fram till ett stoppljus. Ta höger och direkt höger igen så är du ute på en stor fri parkering. Vi finns tvärs över gatan och har ingång inifrån gården.

Med Bil från Jönköping, väg 47. Du kommer till en stor rondell med en blå häst i mitten (Ållebergs ryttare). Du ser en bensinstation och Mc Donald’s på vänster sida. Kör rakt fram. Passera en rondell och ett stoppljus, efter ca 1,3 km kommer du till ytterligare ett stoppljus. Ta vänster här och sedan direkt höger. Nu är du på en stor parkering som är fri. Vi finns tvärs över gatan och har ingång inifrån gården.

Med Bil från Ulricehamn, väg 46. Ta höger i första rondellen. Kör 1,4 km så kommer du fram till en stor rondell med en blå häst i mitten (Ållebergs ryttare), du ser Mc Donald’s och en bensinstation på höger sida. Ta vänster i rondellen och kör sedan rakt fram. Passera en rondell och ett stoppljus, efter ca 1,3 km kommer du till ytterligare ett stoppljus. Ta vänster här och sedan direkt höger. Nu är du på en stor parkering som är fri. Vi finns tvärs över gatan och har ingång inifrån gården.