pic01 pic12 pic23 pic33
image carousel by WOWSlider.com v7.2

Bröstoperationer Bröstförstoring

Fettsugning - Liposkulptur Bukplastik Intimkirurgi - Blygdläppsplastik Gynecomasti - Bröstkörtelförminskning  

Ögonlocksplastik Öronplastik Näsplastik Överläppslyft Hakplastik  

BUKPLASTIK

Vid en Bukplastik avlägsnas både överskottshud och en del underhudsfett från magen. Samtidigt kan magmuskulatur sys ihop i mittlinjen. Snittet ligger längst ner på magen så det döljs vanligtvis av en normal trosa.

En Bukplastik är lämplig efter viktminskning efter t.ex tidigare övervikt eller graviditet, då det blivit överskottshud som är svårt att bli av med.

Om det efter en viktminskning bara finns avgränsad fettansamling och ingen lös hud kvar på magen så kan Fettsugning vara mer lämpligt. Fettsugning används för att återskapa och forma underhudsfettet på t.ex. magen. Det är ingen viktreducerande metod.


Stor Bukplastik

Vid en stor bukplastik prepareras under huden och underhudsfettet upp till revbenshöjd. Hud och underhudsfett sträcks sedan neråt. Vanligtvis kan man sträcka bort det mesta av den hud som är under naveln. Ett nytt hål för naveln skapas och muskulaturen i magens mittlinje sys ihop.Vanligtvis placeras dränage under huden för att avlägsna blodrester och sårvätska. Dessa tas bort dagen efter ingreppet.

Stygnen efter en bukplastik försvinner av sig självt men vi rekommenderar en längre tids tejpning för att avlasta och få så fint ärr som möjligt. För bästa resultat bör en elastisk gördel användas under några veckor efter operationen.
Stor bukplastik sker altid i narkos. En, ev två nätters övernattning efter ingreppet ingår i priset, liksom de efterföljande återbesöken.Liten Bukplastik

Vid en liten bukplastik prepareras under huden och underhudsfettet upp till navelhöjd. Huden nedanför naveln sträcks sedan neråt och i vissa fall kan magmuskulatur sys ihop i mittlinjen. Ibland kombineras en lite bukplastik med fettsugning på magen. Liten bukplastik sker alltid i narkos.
Vanligtvis placeras dränage under huden för att avlägsna blodrester och sårvätska. Dessa tas bort dagen efter ingreppet.

Stygnen efter en bukplastik försvinner av sig självt men vi rekommenderar en längre tids tejpning för att avlasta och få så fint ärr som möjligt. För bästa resultat bör en gördel användas under några veckor efter en liten bukplastik.
Liten bukplastik sker i narkos. En natts övernattning efter ingreppet ingår i priset, liksom de efterföljande återbesöken..

 

 

OPERATIONER

BRÖSTOPERATIONER
FETTSUGNING
BUKPLASTIK
INTIMKIRURGI
GYNECOMASTI
ÖGONLOCKSPLASTIK
ÖVERLÄPPSLYFT
NÄSPLASTIK
ÖRONPLASTIK
HAKPLASTIK

BEHANDLINGAR

SKIN REJUVENATION
RYNKREDUCERING
TEOSYAL FILLER
BOTOX
POLARISERAT LJUS
VÅR VERKSAMHET

VÅRA MOTTAGNINGAR:
JÖNKÖPING (karta)
FALKÖPING (karta)
LINKÖPING (karta)

VÅRA KIRURGER

AGNES LETTERFORS
PRODUKTER
UTBILDNINGAR 
PRISER

PRISER OPERATIONER
PRISER BEHANDLINGAR

FINANSIERING


 
 


 

ÖVRIGT

BOKA KONSULTATION
BOKA BEHANDLING

AKTUELLT
FRÅGOR & SVAR
GÄSTBOKEN

FACEBOOKSIDA

STARTSIDA