pic01 pic12 pic23 pic23
image carousel by WOWSlider.com v7.2

 

polariseratljus-polarisol behandlingar

           

BOTOX BEHANDLING

BOTOX (Botulinum toxin) är ett välbeprövat ämne som använts i medicinska sammanhang sedan 1980-talet och i kosmetiska sammanhang sedan 1990-talet. 

BOTOX blockerar nervimpulsens överföring till muskeln och därmed även rörelseförmågan i den överspända muskulaturen som ger upphov till rynkor. Detta resulterar i att rynkorna slätas ut helt eller delvis. 

Observera att BOTOX INTE fyller ut rynkor utan hjälper till att bli av med den upprepande belastningen på mimiken (rynka pannan t ex.) som ger upphov till rynkor och veck. För utfyllning av mindre rynkor används Teosyal. Teosyal och Botox kan ibland kombineras för att uppnå bästa effekt.

Effekten inträder efter mellan 3-12 dagar och kvarstår i 2-3 månader. Botox behandlingens positiva effekt är att kunna bli av med vanan att rynka pannan. 

Behandlingen rekommenderas att upprepa 2 gånger om året. 

Övrigt att vara medveten om: 
Toxinet ger upphov till resistensutveckling d v s att ditt immunförsvar startar antikroppar mot giftet som innebär att effekten försvagas eller uteblir helt efter många upprepade behandlingar. Hur snabbt detta utvecklas är individuellt och varierar från person till person. 

Vår rekommendation är därför en behandling på våren och en sent på hösten. Botox ger bara resultat hos 95% av patienterna men ca 5% får inte någon effekt alls. Tänk på att du skall avstå från gymnastik eller ansträngande löpning eller jogging i två dagar efter behandling. Biverkningarna är sällsynta. Huvudvärk och influensaliknande symptom kan förekomma, men de är snabbt övergående. Märker du någon sidoskillnad på din mimik efter utvecklad effekt, ring mig gärna för en kostnadsfri korrigering. 

Klinisk erfarenhet från gravida kvinnor är begränsad. Du skall inte genomgå behandling om du är gravid eller har planer på att bli gravid inom kort. För övrigt ska du vara frisk och utan någon neurologisk sjukdom (MS, Myastenia Gravis) 

OBS! Vid indikation såsom spänningshuvudvärk hänvisar vi dig till NEUROLOG mottagning. 

4 timmar efter behandlingen skall du hålla dig upprätt, d v s bara sitta, stå eller gå. Du skall under dessa timmar inte ligga ner, inte gymnastisera eller massera det behandlade området. 
Före behandling med Botox får du information och förklaringar om behandlingen. Då har du också möjlighet att ställa dina frågor.

Ring och Boka via:

KKAB´s centralbokning 0515-10919

eller

Agnes Letterfors 0708-710302

 


 Intresserad av någon Hudbehandling?

BOKA MEDICINSKA
HUDBEHANDLINGAR:

Gå till boka-sidan
och fyll i förmuläret

eller Ring och Boka via: 

KKAB´s centralbokning
0515-10919 

Läs mer om 
Behandlingar >>>

 

OPERATIONER

BRÖSTOPERATIONER
FETTSUGNING
BUKPLASTIK
INTIMKIRURGI
GYNECOMASTI
ÖGONLOCKSPLASTIK
ÖVERLÄPPSLYFT
NÄSPLASTIK
ÖRONPLASTIK
HAKPLASTIK

BEHANDLINGAR

SKIN REJUVENATION
RYNKREDUCERING
TEOSYAL FILLER
BOTOX
POLARISERAT LJUS
VÅR VERKSAMHET

VÅRA MOTTAGNINGAR:
JÖNKÖPING (karta)
FALKÖPING (karta)
LINKÖPING (karta)

VÅRA KIRURGER

AGNES LETTERFORS
PRODUKTER
UTBILDNINGAR 
PRISER

PRISER OPERATIONER
PRISER BEHANDLINGAR

FINANSIERING


 
 


 

ÖVRIGT

BOKA KONSULTATION
BOKA BEHANDLING

AKTUELLT
FRÅGOR & SVAR
GÄSTBOKEN

FACEBOOKSIDA

STARTSIDA