pic01 pic12 pic23 pic23
image carousel by WOWSlider.com v7.2

INTIMOPERATIONER - REKONSTRUKTION/FÖRSNÄVNING AV SLIDÖPPNINGEN

Förlossning innebär alltid en extrem uttöjning och i samband med att barnet passerar kan det uppstå skador eller att det har blivit tvunget att klippa slidöppningen. Detta kan ha lett till att slidöppningen har blivit uttöjd mest bakåt, att formen har ändrat sig till asymmetrisk. Det kan kännas för stort, slappt och även kosmetiskt störande.

Operationer har ursprungligen utvecklats av rekonstruktiv kirurgi för att reparera förlossningsskador, men har senare tid utvecklats och används även vid kosmetiska ingrepp.

Vid operation görs en rombformad, diamantformad incision vid den ”gamla” vaginalöppningen. All hud och gammal ärrvävnad från ”klipp” eller skador avlägsnas ner till muskulaturen. Musklarna dras ihop igen och fixeras med suturer. Underhudsvävnader och huden sys omsorgsfullt, vaginalöppningen återställs som har den varit innan barnafödandet.


Efter operationen

Svullnad, smärta och mindre blödningar kan förekomma men oftast lätt att lindra med smärtstillande. Inget förband behövs, utan en mjuk binda används i första dagarna. Använd löst sittande kläder, underkläder av bomull och håll operationsområdet rent med hjälp av duschning. Stygnen försvinner av sig själv, svullnaden går ner succesivt. Du kan leva normalt men undvik hårdare träning, tunga lyft och sexuella aktiviteter i tre-fyra veckor eller längre beroende på typ av operationen.


 


 

 

REKOMMENDERADE
PRODUKTER


För normalisering av vävnadsfunktion


Huden blir fastare, lenare och återfuktad.
Krämen är både dag/natt och ögonkräm i samma produkt!OPERATIONER

BRÖSTOPERATIONER
FETTSUGNING
BUKPLASTIK
INTIMKIRURGI
GYNECOMASTI
ÖGONLOCKSPLASTIK
ÖVERLÄPPSLYFT
NÄSPLASTIK
ÖRONPLASTIK
HAKPLASTIK

BEHANDLINGAR

SKIN REJUVENATION
RYNKREDUCERING
TEOSYAL FILLER
BOTOX
POLARISERAT LJUS
VÅR VERKSAMHET

VÅRA MOTTAGNINGAR:
JÖNKÖPING (karta)
FALKÖPING (karta)
LINKÖPING (karta)

VÅRA KIRURGER

AGNES LETTERFORS
PRODUKTER
UTBILDNINGAR 
PRISER

PRISER OPERATIONER
PRISER BEHANDLINGAR

FINANSIERING


 
 


 

ÖVRIGT

BOKA KONSULTATION
BOKA BEHANDLING

AKTUELLT
FRÅGOR & SVAR
GÄSTBOKEN

FACEBOOKSIDA

STARTSIDA